Your search results

Arribem a Hanoi i primeres impresions.

Posted by info@inmocosta.com on 20/01/2017
| 0

Día 2-20 de gener :

Desprès de una petita parada Técnica al aeroport de Malpensa ( Milà) ens espera un vol de unes 11 hores fins a Singapore.

El avió no estava pas a petar i entre en Pasqual i jo hi ha quedar un seient lliure que vaig aprofitar per posar-hi la meva estesa de coses habituals: ordinador, llibre de Vietnam, càmera, papers de la ruta, el telèfon espanyol, el de la tarja de Vietnam… lo dit … la meva paradeta habitual.


Singapore Airlines ens va obsequiar amb un refrigeri , un dinar i un esmorzar, bastant bó per cert i súper amables..

Singapore – Hanoi vol de 3 horetes en Singapore de nou on vaig aprofitar per dormir perquè ja no sabia en quina hora viva….

Així que entrem al aeroport de Hanoi, les maletes no arribaven…. i no arribaven….., en Pasqual ja come3nçava a desesperar…

Finalment ….. apareix el petate d´en Pasqual i tímidament tot darrera apareix la meva maleta que per no portar res… caray el que pesa.

Un parell de trucades de whasup que senten perfectament connectada amb el Wifi del aeroport.

 

Sortim i directes a fer canvi. Per 300 euros ens han fet mil.lionaris, tenim quasi 9.000.000 de Dong´s

I per 16 Dòlars una tarja amb dades il·limitades.

Si ens pasa alo en ruta , en Pasqual i jo ens podem trucar sense arruïnar-nos.

Tant punt varem agafar el taxi, la meva perfecció de un Vietnam tranquil, exòtic e idíl·lic va canviar de sobte. El nostre taxista encara no havia sortit del aeroport va començar a pitar , igual que tots els altres taxistes, pitada amunt, pitada avall….es piten entre els cotxes, piten a les motos…. i a qui SI QUE HE DE FE3R UN INCIS.

Hanoi es la ciutat del món on hi ha el nombre més gran de motos circulant, DONO FE.

QUIN CHAOS !!!! Sense casco, sense respectar les senyals, carregades fins a la bandera….. quina por.

Dons si vaig quedar flipada només de entrar a Hanoi la aventura d’esquivar el transit rodat al centre de la ciutat ja és de JUTJAT DE GUARDIA.

Ostres…. quina por……He fet vídeos perquè veieu que tinc raó.

​​Hem començat a veure garatges per decidir per les motos : lloguer o compra.. ????

Demà ja anirem en serio e intentarem tancar el tema que diumenge voldríem marxar de la ciutat ( jo crec que em llevaré a les 3 de la matinada per tenir la festa en pau i passar d’aquests kamikazes que es juguen la vida a cada segon… ostres … quin yuyu

A la tarda ens em relaxat passejant al costat del llac , prenent un súper café i anant a sopar a un restaurant típic de la guia Lonely on no entens res del que encarregues i a més tu fan cuinar a tu…

El menjar vietnamita est+a ple d’espècies i verd… la cosa promet i molt !!!!

Al final ja que el nostre hotel esta situat al centre, em aprofitat per visitar el mercat de nit ….aquí ja m’han acabat de matar….. i que bonic…..

 

Penjo algunes fotos i demà més.

 

A totes i tots records d’en Pasqual i meus.

  • Cercador Avançat

    15.000 € to 1.200.000 €

Compare Listings