Your search results

Els nervis de les darreres hores…

Posted by info@inmocosta.com on 17/01/2017
| 0

Cada vegada que preparem un viatge penso…. cada cop tens més experiencia i ja ho començes a tenir tot més per mà, però no és així; mai m´he acostumat a agafar el mínim per emportar i sobre el mínim , encara deixar la meitat a casa.

Fa díes que sobre el llit d’invitats hi tinc 4 samarretes, 4 mudes de roba interior, 2 pantalons, mitjons, 3 parells de sabates…. i també en aquesta ocasio he agafat : CINTA AMERICANA , BRIDES i ADHESIUS de Inmocosta , Mototurisme i Luxury Touring; 1 càmara Leica ( en plan retro), el teléfon meu i unaltre sense tarja per posar-hi una tarja vietnamita , pasaport amb VISAT Vietnamita ( ja que ens s´hi pasem més de 15 díes ), carnet de conduir internacional…

Però el més important…. encara no sé si m´emporto l’equip de moto o no. HE LLEGIT VARIS BLOGS i francament van vestits bastant normals, però dintre meu hi ha una veu que m’invita a agafar l’equip de moto que en certa manera sempre vetlla per nosaltres. Le caigudes prop de casa son una cosa, però quan et passa algo lluny del teu entorn TOT ES complica MOLT.

Total que fent cas de la meva consciència i de varis wasups d’amigues meves, aniré equipada de moto. Ja sé que és engorrós, però …. és el que hi ha.

Escriure un blog em relaxa i m´ajuda a posar-me les piles en tema pendents i que ja no puc improvisar sobre la marxa. Ara ja , a menys quasi 24 hores de marxar , tinc que ultimar els darrers detalls.

Voldria agraïr-vos les vostres trucades, wasups, mostres de suport , sou tots fantàstics i esperem fer-vos gaudir d´aquest viatge d’una manera molt còmode: darrere del vostre ordinador.

Així doncs poseu-vos còmodes que aviat comença l’aventura VIETNAM 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Cercador Avançat

    15.000 € to 1.200.000 €

Compare Listings