Your search results

Preparats, llestos… marxem

Posted by info@inmocosta.com on 20/01/2017
| 0

Día 1-19 de gener :

Com que soc de poble i m’agrada curar-me en salut, m’he llevat molt d’hora per acabar de repassar totes les petites coses que faran que el viatge sigui un èxit o un complert desastre: passaport , VISA, efectiu, Cámara, lap-top i el llibre de Vietnam.

A les 4 del matí deguda reunió amb la meva Excel·lentíssima Mare davant una tassa de Café amb llet que he degustat fins la darrera gota perquè no sé pas que em depararà la vida quotidiana Vietnamita i el café del matí , és el café del matí.

Una vegada carregades les 2 maletes al cotxe, el casc , la jaqueta i la motxilla, ja m’he començat a creure que el destí era molt més assequible i proper.

Sortim del garatge i cap a la T1 que està a 2 hores de casa , en un día normal sense trànsit.

Mai m’acostumaré al transit dels camions per l’autopista, però com que es molt d’hora entrar al Area Metropolitana de Barcelona no requereix massa esforç , axó SI, ves seguint el rètol de aeroport i no el perdis, perquè pots acabar a Lleida.

A la T1 no hi havia massa transit ( fins i tot m’ha estranyat). M’he despedit de la meva mare i cap a facturar maleta. Al mostrador de Singapore Airlines la Ana Isabel m’ho ha posat moooolt fàcil. M’ha facturat la maleta ( 17 kg , s´en pot portar fins a 30 kg) i també ha passat el troller i el casc col·locant-hi una oportuna etiqueta verda de OK MACKEY.

En Pasqual estava en el mateix bitllet però com que no em facturat a l’hora he ensenyat foto a la Ana Isabel perquè el tingués mínimament controlat.

Control d’equipatge de mà i per primera vegada en ma vida no he pitat, ostres…. Casi casi m’espanto tota sola, perquè no he pitat ¿??? No ho entenc …. Bueno…. Millor ..més ràpid.

A control son de molt poques paraules, però m’han fet treure les sabates i el ordinador de la funda. Quina vergonya. Tothom treu Apple i jo amb un ACER que te més anys que matusalem i tunejat, a veure original és, però…. Ara ja necessitaria com a tot model BMW li pasa….un RESTYLING.

Després he esperat, que no desesperat a n´en Pasqual. Al veure’l m’he dit a mi mateixa…. Ara Si que SÍ… ja hi som.

En Pasqual em fa riure molt, ni de conya representa la edat que té ( que tampoc la penso revelar), però viatjar amb ell es com viatjar amb un seguro a tot risc ( disfrutes de la tranquil·litat i saps que si pasa algo té moltes i moltes tables per ensortir-s´en de tot ).

Tenim un pacte on ens donem llibertat dins el respecte i que tots dos tenim que ajudar a que el viatge surti d´alló més be. Ell es llegeix una guía de Viatges i desseguida es fa una composició del lloc i té molts recursos, com en DORAEMON per pensar estratègicament amb obtenir la màxima rendibilitat del destí amb el temps que li podem dedicar.

Actualment estem d’acord a només fer el NORD del VIETNAM i la Bahia de HALONG.

Així que arribem a Hanoi penjaré aquest resum que evidenment serà el més llarg que faré i després només penjaré petits resums diaris amb les fotos pertinents.

Os demano excuses si avui m’he allargat, però crec que cal una mica d’explicació del tarennar del viatge.

Jo fa molt de temps que no faig cròniques i m’he de tornar a posar les piles. Els meus relats no seran tècnics ni feixucs, però si propers i entenedors amb només les millor imatges.

També os vull comentar que alguns dels apunts seran escrits directament desde el mòbil i possiblement tinguin mala qualitat… però pitjor és res.

  • Cercador Avançat

    15.000 € to 1.200.000 €

Compare Listings