Your search results

Ruta cap a les montanyes just Al costat de Laos.

Posted by info@inmocosta.com on 24/01/2017
| 0

Teníem clar que la ruta d avui seria molt llarga potser la mes llarga de totes les previstes, per lo tant ens em llevat a les 5 i a les 7 ja sortíem esmorzats i amb les maletes dalt la moto .

Al mati feia fred , anem equipats amb samarreta tèrmica i jaqueta de moto amb el forro d hivern . Fins a les 10 no ens ha sobrat res de res . 

Penseu que aquí el ritme mig es de 30 km / hora , i tant li fa so es per montanyes com per nacional. Es el mateix. Cualsevol distància de 150-200 km has de comptar quasi tot el dia i si no vols conduir de nit a les 16:30 has d’haver arribat a destí. O sigui que la única opció es si tens km a fer llevat se mes d hora .


Les carreteres avui han sigut molt humils i tant hi havien forats com trams amb gravilla o trams de sorra o terra. 

Avui em tingut sortida tot terreny


I a mes aquí es MOLT difícil comunicar-se amb la gent, ningú parla amb anglès , sobretot a les montanyes.  Ningú ens entén i les direccions son difícils d aconseguir.  Es molt fàcil perdre’s . I quant et perds et fa anar molt malament el temps. 


Els pobles son de pessebre , tots espectaculars.


Es difícil trobar llocs per prendre un cafè de veritat, aquí el cafè es el vietnamita que m encanta ; es molt mes dens que el nostre i amb un gust barrejat de cafè , xocolata i canyella.  Es boníssim . Avui no em trobat cap cafè però he fet un cafè fred que es un cafè amb sofà , algo diferent que no m ha agradat gaire.


Repostar amb les maletes es una punyeta perquè les em de deslligar , treure maletes , repostar, col·locar de nou maletes i lligar les. Aprofitem al hotel per anar a repostar però si estem en ruta i ens falta gasolina , no ens podem arriscar a quedar nos en pana de pobre .

Repostar costa 2 euros per moto i la autonomia es de uns 200 km.

​​
Arribar al hotel després de 10 hores de viatge es sempre gratificant   Una bona dutxa i cap a sopar.

El hotel val uns 20 euros en habitació doble , parking i esmorzar inclòs.  Un sopar a base de sopa i arròs o fideos amb vegetals i una beguda  2 euros. 

O sigui que ara toca descansar i demà moooolt mes. Bona nit

  • Cercador Avançat

    15.000 € to 1.200.000 €

Compare Listings