Your search results
Posted by info@inmocosta.com on 09/01/2020
0

La celebració de l’20è aniversari de Fotocasa va reunir els màxims experts de el sector immobiliari al nostre país. I vam voler aprofitar l’ocasió per conèixer les seves opinions sobre el passat, el present i el futur de el sector. En aquest vídeo recollim les seves respostes sobre l’evolució viscuda pel mercat en els últims anys, que alguns qualifiquen de veritable revolució, sobretot pel paper que han jugat la tecnologia i la digitalització.

“En els últims 20 anys el sector s’ha capgirat com un mitjó”. Així de contundent es mostra Sandra Daza, directora general d’Gesvalt, que destaca especialment la digitalització de el sector, una “veritable revolució tecnològica tant en les formes de vendre com en les formes de finançar”. Les millores més evidents, segons Daza, han estat la transparència i la qualitat de les dades disponibles, que faciliten l’anàlisi de resultats i poder conèixer les previsions i tendències.

Juan Antonio Gómez Pintado, president de APCEspaña, coincideix en la importància de la tecnologia i suma “el canvi de materials que s’ha produït en tot el procés productiu”, encara que hi ha molt camí per recórrer en la industrialització de la construcció.

A més de la revolució tecnològica, l’analista immobiliària Beatriz Toribio apunta un altre canvi significatiu en els darrers anys: el canvi d’enfocament cap a la demanda, a diferència de l’cicle anterior, més centrat en l’oferta, el que va tenir com a conseqüència una sèrie d’excessos i males pràctiques que ja no s’estan produint.

La professionalització és el factor més destacat per Concha Osácar, sòcia directora a Azora, juntament amb la cada vegada major exigència per part dels clients respecte a la qualitat de l’habitatge.

Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, ​​destaca el gran esforç que ha fet el sector per modernitzar sobretot després de la crisi, el que l’ha portat a ser “més rigorós, més transparent i connectar-se més amb l’usuari” . “Hem avançat moltíssim”, conclou.

font : https://blogprofesional.fotocasa.es/expertos-opinan-evolucion-sector-inmobiliario-ultimos-anos/

Compare Listings