Resultados de la búsqueda

La 37a edició del Festival de Torroella de Montgrí . Ret homenatge al gran pianista bilbaí Joaquín Achúcarro, que ha actuat de forma ininterrompuda en les últimes 25 edicions del Festival. L’edició del 2017, del 28 de juliol al 20 d’agost, celebra la llarga tradició musical del municipi, que s’estén al llarg de set segles i culmina avui dia amb l’establiment de forts vincles amb els intèrprets que hi desfilen cada estiu des del 1981, com el pianista homenatjat.

Publicado por info@inmocosta.com en 31/05/2017
0

La 37a edició del Festival de Torroella de Montgrí . Ret homenatge al gran pianista bilbaí Joaquín Achúcarro, que ha actuat de forma ininterrompuda en les últimes 25 edicions del Festival. L’edició del 2017, del 28 de juliol al 20 d'agost, celebra la llarga tradició musical del municipi, que s'estén al llarg de set segles i culmina avui dia amb l’establiment de forts vincles amb els intèrprets que hi desfilen cada estiu des del 1981, com el pianista homenatjat.

La 37a edició del Festival de Torroella de Montgrí .
Ret homenatge al gran pianista bilbaí Joaquín Achúcarro, que ha actuat de forma ininterrompuda en les últimes 25 edicions del Festival.
L’edició del 2017, del 28 de juliol al 20 d’agost, celebra la llarga tradició musical del municipi, que s’estén al llarg de set segles i culmina avui dia amb l’establiment de forts vincles amb els intèrprets que hi desfilen cada estiu des del 1981, com el pianista homenatjat.

Comparar propiedades