Resultados de la búsqueda

21, 22 i 23 de Setembre Les Illes Medes han estat el refugi de pirates i corsaris desde fa molts anys, des d’allà dirigien els atacs a les costes des del mig del mar. Per recordar aquells temps, l’Estartit s’omple de festa. Els carrers estan plens de parades amb productes artesans i tradicionals, de decoracions i d’alegria. La fira se celebra el tercer cap de setmana de setembre, on podrem gaudir tots d’espectacles, cercaviles, actuacions, tallers, mercat artesà, exposicions, havaneras, danses, el desembarcament de corsaris, la hissada de la bandera pirata… I molt més! Veniu a gaudir d’aquest fantàstic cap de setmana al costat dels pirates i corsaris de l’Estartit!

Publicado por info@inmocosta.com en 27/06/2018
0

21, 22 i 23 de Setembre Les Illes Medes han estat el refugi de pirates i corsaris desde fa molts anys, des d'allà dirigien els atacs a les costes des del mig del mar. Per recordar aquells temps, l'Estartit s'omple de festa. Els carrers estan plens de parades amb productes artesans i tradicionals, de decoracions i d'alegria. La fira se celebra el tercer cap de setmana de setembre, on podrem gaudir tots d'espectacles, cercaviles, actuacions, tallers, mercat artesà, exposicions, havaneras, danses, el desembarcament de corsaris, la hissada de la bandera pirata... I molt més! Veniu a gaudir d'aquest fantàstic cap de setmana al costat dels pirates i corsaris de l'Estartit!

21, 22 i 23 de Setembre
Les Illes Medes han estat el refugi de pirates i corsaris desde fa molts anys, des d’allà dirigien els atacs a les costes des del mig del mar.

Per recordar aquells temps, l’Estartit s’omple de festa. Els carrers estan plens de parades amb productes artesans i tradicionals, de decoracions i d’alegria.

La fira se celebra el tercer cap de setmana de setembre, on podrem gaudir tots d’espectacles, cercaviles, actuacions, tallers, mercat artesà, exposicions, havaneras, danses, el desembarcament de corsaris, la hissada de la bandera pirata… I molt més!

Veniu a gaudir d’aquest fantàstic cap de setmana al costat dels pirates i corsaris de l’Estartit!

Comparar propiedades