Your search results

Inmocosta col·labora amb OXFAM donant suport a l’equip Quiro-Bofi

Posted by info@inmocosta.com on 25/11/2017
0

Caminem per un futur sense pobresa

La manca d’accés a l’aigua potable fa que milions de persones visquin a la pobresa i que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Amb el Trailwalker aconseguim donatius amb els que Oxfam Intermón acostem aquesta aigua perquè més persones puguin tenir una vida digna. Camina per elles i construeix un futur sense pobresa.

Sol arribaràs abans, en equip arribaràs més lluny

Oxfam Intermón Trailwalker t’ajuda a completar el repte de recórrer 100km perquè:

  • caminareu quatre amics junts amb els que compartireu quilòmetres i rialles, i us ajudareu en els moments baixos; i dos companys més de l’equip de suport us esperaran a cada control amb el menjar, roba neta i una gran abraçada per reanimar-vos.
  • Quilòmetre a quilòmetre us empenyaran les milers de persones que haureu ajudat amb els donatius recaptats, i si esteu a punt d’abandonar, recordareu totes les persones que us van ajudar a pendre la sortida amb un donatiu, i continuareu. Ho aconseguireu!

Trailwalker ©GlobalNairaTrailwalker ©GlobalNaira

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips aconseguiu donatius que Oxfam Intermón destinem als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

Des de la primera edició al nostre país (2011), ja han participat a l’Oxfam Intermón Trailwalker més de 2.400 equips i hem recaptat més 5 milions d’euros.

El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d’equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu. Si vols formar part d’aquesta increible experiència…

Molts anims a TOTS els equips i molt especial al nostre equip format per :

L’equip

G65
Líder
Ignasi Saez Capella
Membres
Sonia Calzado Sanchez
Jordi Brugada Llach
Veronica Garcia Moreno
A tots ells, moltes gràcies per col.laborar en projectes com aquests !!!

 

Compare Listings