Your search results

L’Espai Ter anuncia una vintena d’espectacles pel 2021

Posted by info@inmocosta.com on 02/01/2021
0
L'Espai Ter anuncia una vintena d'espectacles pel 2021
L’Espai Ter anuncia una vintena d’espectacles pel 2021

23.12.2020

L’Espai Ter anuncia una vintena d’espectacles pel 2021 amb el concert de Maria del Mar Bonet i les obres “Una història rea” i “La cabra”, o “Qui és Sylvia? com espectacles destacats.

Aquest dimecres es posen a la venda les entrades de les propostes programades de gener a principi d’abril i, a partir del 19 de febrer es podran adquirir la resta d’espectacles previstos a l’abril i maig

Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Julio Manrique, Bruno Oro, Clara Segura, Lola Herrera, Mont Plans, Marcel Tomàs o Joan Massotkleiner, entre els actors i actrius que actuaran a l’Espai Ter els pròxims mesos

L’equipament manté la seva aposta d’oferir els millors espectacles de l’escena catalana i espanyola, teatre professional del territori i espectacles únics a les comarques gironines

 L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, acollirà una vintena d’espectacles durant el primer semestre de l’any vinent mantenint la seva filosofia de programar els millors espectacles de l’escena catalana i espanyola, teatre professional del territori i espectacles únics a les comarques gironines.

El director de l’Espai Ter, Antoni Roviras, ha volgut destacar que “malgrat la incertesa provocada per la COVID-19, l’equipament manté una proposta cultural àmplia, variada i de qualitat per fomentar el consum cultural i ajudar els creadors en aquests moments tan complexos”.

De l’apartat musical destaca el concert que oferiran l’1 de maig la cantant Maria del Mar Bonet i el compositor, músic i vocalista Borja Penalba. Els dos artistes ja fa temps que comparteixen escenaris i han anat teixint complicitats musicals que ara presenten en un nou disc. Acompanyats pel percussionista Antonio Sánchez, Bonet i Penalba presenten en concert a l’Espai Ter les cançons que han creat conjuntament els darrers anys fruit d’aquesta col·laboració amb un repertori que també inclou alguns dels clàssics de la cantant mallorquina i un bon grapat de temes inèdits. El concert és una oportunitat única per gaudir d’aquesta combinació de talent i repassar la carrera musical d’una de les grans veus de la nostra cultura.

La proposta de música a l’Espai Ter pels pròxims mesos es completa amb el concert de Glaucs, el 29 de maig, que celebren els seus vint-i-cinc anys dalt dels escenaris amb noves cançons sota el braç i amb un nou espectacle que fa un repàs exhaustiu als èxits que han anat conreant aquest mític grup de la música pop/rock catalana. Aquests pròxims mesos l’equipament també acollirà el concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel·lo que forma part de la programació del Black Music Festival i que s’ha hagut d’ajornar dues vegades aquest any. Cal destacar també el Cicle Grans Orquestres, on l’Espai Ter reivindica el paper d’aquestes formacions que passen de la festa major a l’auditori amb els concerts de les orquestres Metropol -28 de març- i La Principal de la Bisbal -10 d’abril-.

Teatre
L’Espai Ter programarà els pròxims mesos alguns dels millors espectacles de l’escena teatral catalana del moment amb reconeguts actors i actrius del nostre país. Entre altres propostes, el 26 de febrer tindrà lloc la representació d’ Una història real, el darrer muntatge del reconegut director i dramaturg Pau Miró i interpretat per Julio Manrique,  Tilda EsplugaMireia Aixalà i Nil Cardoner en una coproducció de La Villarroel, Verteatro Produccions i Bitó Produccions.  

El 16 de maig es programa una història còmica i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs amb Cobertura, creada, dirigida i interpretada per la parella artística de Bruno Oro i Clara Segura. El 23 de maig es podrà veure La cabra, o Qui és Sylvia?, l’exitosa obra teatral del dramaturg Edward Albee, dirigida per Iván Morales i amb traducció de Josep Maria Pou, i protagonitzada en un intens duel per Jordi Bosch i Emma Vilarasau, acompanyats per Roger Vilà i Jordi Martínez.

Completen la programació teatral les propostes De mares i filles, amb Mont Plans i Annabel Totusaus, el 7 de març, i Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera, una de les més reconegudes artistes de l’escena teatral espanyola, el 14 de març. 

Produccions professionals del territori
En la línia d’impulsar produccions locals de professionals del territori, l’Espai Ter programarà durant la nova temporada dos espectacles de KM0. El 20 de març, un homenatge al poeta Ricard Creus titulat D’un altre temps que protagonitzen l’escultor Joan Vinyes, el músic Jordi Molina i l’actor Joan Massotkleiner. La proposta acull l’exposició de tres peces de Vinyes mentre sona la tenora de Molina i el recital de poemes a càrrec de Massotkleiner. Així mateix aquesta pròxima temporada l’equipament proposa Noucents. El pianista de l’oceà, un espectacle-concert que repassa la música popular de principis del segle XX a càrrec de Cascai Teatre, amb una proposta d’Alessandro Baricco, i interpretada per l’actor Marcel Tomàs i el músic Adrià Bauzó.  

FIMAG
Dins de la programació del primer semestre de l’Espai Ter destaca també la celebració de la novena edició del FIMAG, el Festival Internacional de Màgia, que ja ha avançat algunes de les propostes que es podran veure al juny a l’Espai Ter. Destaca la Gala Internacional, el 5 de juny, amb cinc mags de reconegut prestigi que comparteixen escenari per a presentar els seus millors números. En aquesta ocasió pujaran a l’escenari de l’equipament Raúl AlegríaSebastién DéthiseSergi ArmentanoLéa Kyle i Raül Black. També s’han anunciat els espectacles Canalla e irreverente, del mag Alex Navarro, i Don’t blink!, de l’il·lusionista valencià G Alexander. 

Venda d’entrades progressiva
Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles programats entre el gener i març, i també es poden adquirir les entrades pels espectacles ja anunciats del FIMAG. Les entrades de les propostes previstes pels mesos d’abril i maig es posaran a la venda el 19 de febrer. Tot i això, els espectadors que ho vulguin poden fer una preserva d’aquests espectacles a través del web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat). Els espectadors poden beneficiar-se de la targeta T5 que ofereix descomptes de fins el 70% amb la compra de cinc espectacles. 

Mesures de seguretat
L’equipament cultural continua aplicant un estricte protocol de seguretat per garantir la salut del públic, dels artistes i del personal tècnic, prioritzant la seguretat de les persones. Entre altres mesures, s’ha limitat a una tercera part l’aforament del recinte per poder mantenir la distància de seguretat fixada per les autoritats; s’han senyalitzat itineraris per organitzar l’accés i la sortida dels espectadors; s’ha establert l’ús obligatori de la mascareta en tot l’equipament i és indispensable comprar les entrades de manera anticipada a la pàgina web o a les oficines de l’auditori.

L’Espai Ter, un equipament de referència del país
L’Auditori Espai Ter és un dels equipaments culturals de referència de casa nostra. En els darrers anys s’ha consolidat com un dels aparadors de la música i de les arts escèniques del territori i és un equipament de primer nivell, tant per les seves instal·lacions com per les seves propostes, acollint artistes nacionals i internacionals i també com a seu de reconeguts festivals (Festival de Músiques de Torroella, Temporada Alta, Fimag, Black Music Festival o ÍTACA). L’Espai Ter és també un equipament de gran diversitat funcional que reuneix les condicions idònies per acollir activitat firal, congressos i tota mena d’esdeveniments públics i privats.  

Compare Listings