Your search results

No perdis l’oportunitat de viure en un dúplex en el centre urbà! Aquest immoble compta amb dos dormitoris dobles amb armaris i sortida a terrassa des de tots dos dormitoris. La cuina semi independent està equipada perquè puguis gaudir dels teus menjars amb comoditat. A més, el pis compta amb un bany complet i aire condicionat perquè puguis estar fresc en els dies de calor. Les àmplies finestres permeten una excel·lent entrada de llum natural, creant un ambient càlid i acollidor. Gaudeix de dues terrasses, una en la planta trepitjo i una altra en la planta dúplex, on podràs gaudir de vistes panoràmiques de la ciutat. Situat en la tercera i última planta d’un edifici amb ascensor, tindràs accés a una piscina i jardí comunitari per a relaxar-te en els teus moments lliures. A més, compta amb un traster en la planta soterrani per a guardar bicicletes, cadires i tot el que necessitis. No esperis més per a visitar aquest immoble! Tingues en compte que es troba en la planta 3 i compta amb ascensor.B6C55CA3-23AB-4C11-8C60-42088E7BF43D_1_201_a

Posted by info@inmocosta.com on 16/12/2023
0

No perdis l'oportunitat de viure en un dúplex en el centre urbà! Aquest immoble compta amb dos dormitoris dobles amb armaris i sortida a terrassa des de tots dos dormitoris. La cuina semi independent està equipada perquè puguis gaudir dels teus menjars amb comoditat. A més, el pis compta amb un bany complet i aire condicionat perquè puguis estar fresc en els dies de calor. Les àmplies finestres permeten una excel·lent entrada de llum natural, creant un ambient càlid i acollidor. Gaudeix de dues terrasses, una en la planta trepitjo i una altra en la planta dúplex, on podràs gaudir de vistes panoràmiques de la ciutat. Situat en la tercera i última planta d'un edifici amb ascensor, tindràs accés a una piscina i jardí comunitari per a relaxar-te en els teus moments lliures. A més, compta amb un traster en la planta soterrani per a guardar bicicletes, cadires i tot el que necessitis. No esperis més per a visitar aquest immoble! Tingues en compte que es troba en la planta 3 i compta amb ascensor.

No perdis l’oportunitat de viure en un dúplex en el centre urbà!

Aquest immoble compta amb dos dormitoris dobles amb armaris i sortida a terrassa des de tots dos dormitoris. La cuina semi independent està equipada perquè puguis gaudir dels teus menjars amb comoditat. A més, el pis compta amb un bany complet i aire condicionat perquè puguis estar fresc en els dies de calor.

Les àmplies finestres permeten una excel·lent entrada de llum natural, creant un ambient càlid i acollidor. Gaudeix de dues terrasses, una en la planta trepitjo i una altra en la planta dúplex, on podràs gaudir de vistes panoràmiques de la ciutat.

Situat en la tercera i última planta d’un edifici amb ascensor, tindràs accés a una piscina i jardí comunitari per a relaxar-te en els teus moments lliures. A més, compta amb un traster en la planta soterrani per a guardar bicicletes, cadires i tot el que necessitis.

No esperis més per a visitar aquest immoble! Tingues en compte que es troba en la planta 3 i compta amb ascensor.

Compare Listings