Your search results

Subhasta al Mas Pi a favor de la fundació LLuís LLach pel Senegal

Posted by info@inmocosta.com on 09/09/2018
0

Aquest dissabte s’ha celebrat al Mas Pi de Verges la subhasta ExpréArt .

S´han subhastat totes les obres d´Art que cada divendres han sigut confeccionades en aquest indret fantàstic.

Els diners de la recaptació seran destinats a la fundació Lluís Llach pel Senegal.

Inmocosta hi ha col·laborat i ha aconseguit un quadre d’Albert Giménez, amb l´Estartit, Rocamaura i les Medes com a darrere fons.

Subhasta al Mas Pi a favor de la fundació LLuís LLach pel Senegal

Subhasta al Mas Pi a favor de la fundació LLuís LLach pel Senegal

 

Une mica de informació d´Albert Giménez

Albert Giménez va néixer a Girona en 1992. Ha estudiat disseny, Il·lustració i pintura, també ha realitzat cursos de formació de pintura al fresc a Itàlia. Actualment té el seu estudi a Caldes de Malavella on realitza la major part de la seva obra. Ha guanyat en més de 100 concursos de pintura, alguns a escala nacional, té adquisicions particulars per tot el món, obra a diversos ajuntaments i museus d’art contemporani. La seva obra té una atmosfera afable i encantadora que es veu alterada de sobte per la presència d’esquitxades i textures de colors vius i pertorbadores amb formes minimalistes i insinuades on l’espectador interactua i l’acaba completant.

L’obra d’Albert és solguda, compositivamente perfecta i elegant. Magnifica el color explosiu amb harmonia i placidesa donant a l’espectador una visió del paisatge eteri i singularment diferent dels seus coetanis.

Compare Listings