Your search results

Com convertir el dormitori en un refugi anti-estrès: 4 colors per a combatre l’ansietat

Posted by info@inmocosta.com on 18/02/2020
0

És molt probable que el dormitori sigui el lloc més sagrat de la casa: pot i ha de ser un santuari de tranquil·litat. És un espai associat amb el descans, la calma i la tranquil·litat i que ha de ser tractat com a tal. Per exemple, els colors són essencials per crear un refugi anti-estrès capaç de combatre el nerviosisme i l’ansietat. Et presentem els 4 tons amb els quals no fallaràs.

BLANC

És un color relaxant causa de la lluminositat, però també perquè aquest color representa puresa i calma. El to perfecte per desfer-se de les energies negatives quan arribes a casa. Dormir en una habitació blanca t’ajudarà a atreure l’energia de el sol al matí, per exemple.

VERD

El verd ens transporta immediatament a l’entorn natural. L’ideal és integrar-ho a través de petites notes, i en la forma més pura. Com? A través, per exemple, de plantes, capaços de crear una harmonia perfecta, si es combina amb el blanc.

TONS PASTEL

A més de ser elegants, els colors pastís fomenten la creació d’un ambient equilibrat i harmoniós. Una sensació de calma i tranquil·litat.

BLAU

El blau ha jugat un paper important en el món de l’art, transmetent una idea de profunditat i seguretat. A la natura podem trobar-lo en els oceans, al cel, en diferents tons, creant una atmosfera de relaxació i puresa.

Article vist a :

Idealista news

4 COLORES para DISMINUIR la ansiedad y eliminar el ESTRÉS en tu dormidorio (Revista AD)

Compare Listings