Your search results

La pintura, la teva millor opció per renovar els teus espais sense obres

Posted by info@inmocosta.com on 30/08/2017
0

La pintura, la teva millor opció per renovar els teus espais sense obres

La pintura és el teu millor aliat per renovar el lookde la teva casa sense necessitat d’obres i amb una mínima inversió. Si encara no ho tens molt clar, potser sigui interessant fixar-te en alguns colors que mai fallen, com el blanc, crema o fins i tot el gris. Et presentem els cinc colors que aconseguiran donar-li a la teva casa un aire renovat i elegant.

Blanco

Si el teu habitatge és petit o poc lluminosa, no ho dubtis, pinta les teves parets de blanc. El color blanc és una de les millors apostes per a parets d’interior, a més, també és una excel·lent opció quan desitges ressaltar certs materials. Per exemple, si comptes amb un sòl laminat en color fusta. El blanc en les parets ho farà vibrar molt més, augmentant la calidesa en les estades. El blanc és un excel·lent to per transmetre senzillesa i elegància, al mateix temps. No és d’estranyar, per tant, que en la decoració escandinava sigui un must. També, pots aportar notes de color en tèxtils com a coixins, mantes, catifes o cortines, el blanc t’ajudarà enormement, ja que no desentona amb cap color.

La pintura blanca per aportar llum als espais més petits.

Crema

La pintura de colors crema és, abans de res, natural. Ens recorden a estampes tan idíl·liques com la sorra daurada de les platges més paradisíacas. Podemos dir que, com la pintura blanca, aconsegueix fer les estades més grans visualment. Permet la total circulació de la llum de l’exterior. No obstant això, a les nits, aquest color farà que la teva habitació es converteixi en una estada màgica. La llum artificial s’expandirà per la mateixa donant com resultat un ambient amb tints daurats.

La pintura crema permet que la llum artificial s’expandeixi.
Foto: Pinterest

Gris

A priori, podria semblar que el gris és un color fred. Gens més lluny de la realitat. Estem davant una tonalitat que aportarà equilibri i sofisticació, a més, és capaç de respectar la llum natural de les estades, sempre en les seves notes més clares. Si optes per pintar totes les parets de grisa clar, podràs introduir color sense problema en qualsevol element tèxtil, posant especial atenció als estampats de colors vius. Una altra combinació interessant és la del gris amb fibres naturals, com les catifes o llums de ratán i el vímet en general, doncs els marrons afegeixen calidesa a la part més freda del gris.

La pintura grisa aportarà equilibri i sofisticació.

Negre

No anem a enganyar-nos, el negre és un dels colors més difícils d’usar en la decoració d’interiors. No per això deixa de ser interessant; si deixem a un costat les connotacions negatives que es tenen sobre ell. Ens adonarem de l’elegància i personalitat que transmet en qualsevol ambient. Si la teva casa compta amb estades grans i molt bé il·luminades, pots pintar totes les estades de negre. No obstant això, si el teu saló, menjador o cuina són petits, millor optar per una combinació de negre i blanc. Un altre avantatge és que el color negre és ideal per a ambients minimalistes i fins i tot amb cert toqui zen. Igual que amb el gris o el blanc, el negre combina sense problemes amb qualsevol altre color.

La pintura negra aporta elegància i personalitat a l’ambient.

La pintura de colors soft

Els colors soft van arribar fa poc més d’un any i sembla que no volen marxar-se. Aquests colors es caracteritzen per les seves notes pastís. Així, principalment, s’usen el rosa, blau i verd, donant com resultat habitacions relaxants i serenes. Són ideals per a aquelles persones que pateixen d’estrès, o almenys, això apunta la psicologia del color.

Si vols estar una mica més prop dels colors d’aquesta temporada, pots aprofitar el Mint. Encara que no és tan intens com el Greenery(color Pantone 2017), ens acosta a aquest món verd que sembla enamorar a tots durant aquests últims mesos.

Escull la pintura del color de moda aquesta temporada, un to soft

 

Atenció

Recorda que abans estrenar la pintura és imprescindible folrar els mobles amb plàstic o emprar una doble capa de llençols vells. Deixa lliures les parets de cargols, baldes i prestatgeries. Us recomanem demanar al pintor una petita prova de color abans de començar per confirmar que el to triat és l’adequat per a l’estada. El preu mitjà dels treballs pressupostats pels professionals registrats en Habitissimo per pintar un saló de 20m² és de 480 euros. El temps mitjà de la realització del treball és de dos dies.

Compare Listings