Your search results

L’Star i en Tit ajuden a descobrir l’Estartit de forma gamificada.

Posted by info@inmocosta.com on 31/01/2023
0

L’Star i en Tit ajuden a descobrir l’Estartit de forma gamificada.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat dos personatges per ajudar a les famílies a descobrir l’Estartit de forma entretinguda i divertida. A través d’una estrella de mar i una gavina de nom Star i Tit s’han desenvolupat un seguit de recursos gamificats per acompanyar la visita als atractius turístics del poble.

Aquest nou recurs suggereix una ruta amb panells informatius i un dossier on els dos personatges proposen jocs i activitats a cada un dels punts d’interès. D’aquesta manera es pot descobrir l’Estartit tot passejant del Molinet, el passeig Marítim i els aiguamolls del Ter Vell per descobrir la gran diversitat de paisatges marins de l’Estartit: Els penya-segats del Montgrí, les Illes Medes i els seus fons marins. Les platges naturals i la funció de les dunes litorals. Els aiguamolls i les llacunes del Ter Vell i la Platera.

Per més informació i poder descarregar el dossier visiteu la pàgina web www.visitestartit.com

ENLLAÇ: https://visitestartit.com/star-tit-descobrir-estartit/?utm_source=Gener2023&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Newsletter_noticies_Gener2023&utm_id=Newsletter_noticies_Gener2023

Compare Listings