Your search results
Posted by info@inmocosta.com on 29/01/2018
0

Tendències i dissenys en la decoració per aquest 2018.

En general, la casa es percep avui, més que mai, com un refugi enfront d’un exterior estresante i inestable. La suavitat en els materials, amb el vellut al capdavant, la cerca d’acabats naturals i d’espais on sentir-se bé són algunes de les claus pel 2018.

És el que es coneix com el JoMO (Joy of Missing Out), un pas més enllà del Hygge que va triomfar en 2017. Per això, en general les formes es tornen corbes i més envolupants, les dimensions de peces clau, com els sofàs, creixen: tot en honor de fer de la llar un espai del que fugir del soroll i de l’estrès. Aquestes són les tendències i disseny en decoració per 2018, segons Houzz.es.

Bany

La primera tendència destacada, segons Houzz.es, és l’interès cap a espais molt asèptics, de línies senzilles i rectes, on el punt càlid ho posen materials naturals com la fusta. El blanc i el gris són els dos colors que s’usen per donar forma a espais neutres i, en molts casos, s’acompanyen per les últimes novetats en domòtica.

En tot cas, hi ha un cert interès per fer del bany un lloc amb caràcter, a cavall entre el natural i el romàntic. El paper pintat amb motius vegetals de gran grandària, grans fulles de monstera, bananos, o motius més complexos és una de les tendències més evidents. A més, l’acabat daurat arriba a accessoris com a miralls o l’aixeteria.

Cuina

Es va acabar el ‘Total White’. Cada vegada més veiem opcions com els armaris alts en blanc i els mobles baixos en gris, per exemple: una combinació que engrandeix visualment les cuines. A més, s’introdueixen nous colors, com el blau marí. El negre i el gris són tendència. També l’ús de materials que aportin a la cuina un aspecte viscut, vegeu imitacions de ciment, també d’acer oxidat, pedres naturals.

Quant a l’espai, preval la senzillesa. Es redueix al mínim indispensable l’espai de magatzematge. En aquest sentit, les cuines buidades, sense mobles frontals, guanyen adeptes. S’allibera l’espai sobre la zona d’aigües i de preparació en honor d’aconseguir millor integració visual a la zona de dia. Les catifes vinílicas també conquisten la cuina.

tendències 2018

Vintage classic elegant living room with grey velvet sofa, side tables and a vase with pink flowers

Saló

Bye, bye ‘vintage’. Es va acabar l’excés, la mescla. La tendència és cap a un estil Mid Century poc exagerat, on prevalen els colors neutres, papers pintats en tons suaus i formes suggeridores en els sofàs. Els acabats metal·litzats, especialment en lluminàries, posen una nota d’accent una mica més estrident.

Distribució

Per descomptat, els espais oberts continuen sent una tendència, però ara es busca separar sense interrompre visualment. Els draps fixos de vidre i portes corredisses del mateix material mantenen el concepte d’espai obert, però al temps independitzen espais.

Il·luminació

Els llums estan cobrant cada vegada més importància. Són un element fonamental per aportar un punt singular i escultòric als interiors. Un bon llum és capaç de qualificar un espai per si mateixa. En aquest sentit, és evident que el sostre reclama un lloc important dins de la decoració. Si sòls i parets s’enriqueixen amb textures i colors, el sostre també es vas veure amb papers pintats, amb colors o amb motllures de guix per generar impacte.

Color

En decoració, la importància resideix en els tons, no en els colors purs. Hi ha diversos colors que dominaran els interiors en 2018:

Rosa millennial. Es tracta d’un to suau i càlid que combina, per exemple, amb el groc pinya, que es va a portar en complements i accessoris.
Groc pinya, especialment en complements i accessoris.
Verd petroli de tendència en mobiliari de cuina.
Blau fosc en cuines, banys i parets per buscar profunditat. És el color de 2018.
Atenció! També seran tendència els espais monocromàtics: cada lloc de la casa es pinta d’un sol to.

rosa tendències

Elements decoratius i acabats

Busts clàssics de colors. Afegir una peça que en origen és tan seriosa i clàssica, però en colors que trenquen amb tot es converteix en decoració en l’element sorpresa perfecte.
Canastillas de fibres naturals
Marcs de quadres
Animals i plantes conquisten el disseny
Textures en parets. Avorrits dels taulells de sempre? Cada vegada les marques pensen més en 3 dimensions i a més de colors, afegeixen volum a les propostes de taulells.

Mobiliari

Moble mid-century. Lleva’t del cap l’estil nòrdic i dóna la benvinguda a les peces d’estil italià i francès, molt més elegants, amb corbes, peces envolupants, tapizados amb vellut o acabats en lacados brillants i amb colors atrevits. El luxe més acollidor!
El sofà cobra en 2018 molt protagonisme. Creix en grandària i profunditat amb la intenció de crear zones de reunió agradables i tranquil·les. A més, manen les línies senzilles.

Compare Listings