Your search results
Posted by info@inmocosta.com on 27/01/2018
0

Una de les majors fonts de gèrmens està en el teu saló i la toca tota la teva família.

Quan pensem en llocs saturats de gèrmens dins de casa, el més segur és que els primers llocs que omplen les nostres ments són la cuina o la cambra de bany. No obstant això, una de les fonts principals de gèrmens la toca tota la teva família i està en el teu saló.

En realitat sí, el comandament de la televisió és probablement un important centre de gèrmens, ja que és molt probable que aquest aparell electrònic entri en contacte amb diferents mans almenys una vegada al dia. Però a més, el control remot cau al sòl, rebota al voltant del sofà i acumula pols darrere del teu televisor.

A tot això se li afegeix el fet que, si tens el costum de menjar enfront del televisor, estàs tocant el comandament amb les mans brutes i pegajosas, augmentant encara més el factor germicida. Però no només això, probablement el control remot ha estat esternudat, tocat amb mans semi-netes, trepitjat i embrutat de mil formes diferents.

Un altre factor que contribueix a l’acumulació de gèrmens, és el fet que aquest dispositiu s’embruta amb gairebé qualsevol cosa i no sempre es neteja. Quan va ser l’última vegada que vas netejar el comandament del televisor?

Si ho has netejat recentment, el més segur és que hagis notat que la brutícia no ha sortit fàcilment. Sovint recorrem a bastoncillos per a les orelles per retirar les acumulacions que es generen entre tecla i tecla, però encara així no és tasca fàcil.

El comandament a distància és un objecte tan quotidià que no caiem que pot ser una de les fonts amb més gèrmens: estan plens de petits racons de brutícia al voltant dels botons, la qual cosa fa que netejar-los, a més, sigui tot un desafiament.

Com netejar el comandament a distància
Sense adonar-te, amb el pas dels mesos, el comandament a distància haurà acumulat tal brutícia que pugues fins i tot interferir en el bon funcionament d’aquesta petita peça de tecnologia: els botons s’embussen, tacte pegajoso, infraroig que funciona amb dificultat, etc.

Perquè el control remot del teu televisor es mantingui net i desinfectat per fora, bastarà amb que ho repassis amb una baieta humitejada amb aigua tèbia una vegada a la setmana o, si ho desitges, amb algun producte desinfectant sense lleixiu. Si el comandament es taca de greix o menjar, pots netejar la carcassa amb una baieta humitejada en aigua amb una mica de amoniaco.

Compare Listings